Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη σύλληψη φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
 Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Α’, Β’ & Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, Φθιώτιδας & Φωκίδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λαμίας & Χαλκίδας, καθώς και των Τμημάτων Τροχαίας Λαμίας & Χαλκίδας, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα και συγκεκριμένα:


  • Εννέα (9) άτομα (πέντε ημεδαποί και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, δύο ημεδαποί στην Άμφισσα και ένας ημεδαπός στη Θήβα), για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και βουπρενορφίνης.
  • Πέντε (5) άτομα (τρεις ημεδαποί στη Λαμία, ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά και μία αλλοδαπή στη Θήβα), σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις. Επιπλέον ένας εκ των συλληφθέντων, κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Τρία (3) άτομα (ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Λαμία, καθώς και ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά) για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.  
  • Δύο (2) αλλοδαποί στη Χαλκίδα και στο Πευκί Ευβοίας αντίστοιχα, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.


Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου